Tri-Fold Towel -Golfhanddoek -Zeeuwse knop

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending bij bestellingen van meer dan €500 binnen de EU

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productdetails

Created with Sketch.

 Handdoek is gemaakt van zacht katoen waarmee u eenvoudig vuil van uw clubs kunt verwijderen zonder uw clubs te beschadigen. Het klassieke tri-fold ontwerp neemt weinig ruimte in wanneer u de handdoek aan uw tas of trolley hangt. Middels de stalen ophang clip is de handdoek makkelijk aan uw tas of trolley te monteren zodat u deze snel binnen handbereik heeft.

 Eigenschappen:
Stalen ophang clip voor een makkelijke bevestiging aan golftas of trolley.
Gemaakt van zacht katoen om vuil te verwijderen zonder nadelige gevolgen zoals krassen.
Klassiek Tri fold ontwerp voor een compacte opslag.
Machine wasbaar 
Materiaal: gemaakt van 100 % katoen.
Opgevouwen afmetingen: 50 cm x 14 cm.
Opengevouwen afmetingen: 50 cm x 40 cm.
Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zwart en donkerblauw.
Met geborduurde Zeeuwse knop 

Hygiënische werkplekKedu Health & Care medische ,hygiënische, waterafstotende toetsenborden en muizen helpen op kritieke locaties een veilige werkplek te creëren. 

Op kritieke plekken in ziekenhuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken, apotheken en privé klinieken is een eenvoudig te reinigen en desinfecteren toetsenbord en muis bijna tegenwoordig overal standaard.

Echter call centers, gemeentekantoren, computerlokalen op scholen/universiteiten, overheidsgebouwen, zouden er verstandig aan doen om werkplekken te voorzien van hygiënisch , eenvoudig te reinigen toetsenborden en muizen. Om daarmee de verspreiding van ziektekiemen te reduceren.

Onze toetsenborden zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren en daardoor snel klaar te maken voor de volgende gebruiker.