Medische - Hygiënische -Antimicrobiële -computermuis + gratis telefoonhoes

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪300‬

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 WerkdagenOok verkrijgbaar in het Kedu Health&Care assortiment is de afwasbare, antimicrobiële USB-muis. Met zijn siliconen buitenkant en IP68 bescherming tegen binnendringen van vocht, is het de perfecte oplossing voor een veilige werkomgeving waar hygiëne belangrijk is. Eenvoudig te reinigen met medische sprays of wipes.

Bij bestelling van een computermuis een telefoonhoes gratis!

 

Antimicrobiële technologie:

SteriTouch is het toonaangevende Britse merk in antimicrobiële technologie, met een wereldwijde aanwezigheid in de gezondheidszorg en consumentengoederen. Wanneer SteriTouch-additieven in een product worden verwerkt, vormen ze een permanente barrière tegen de groei van bacteriën, biofilm en schimmels.

Gebruikt in wandcoatings, patiënten verlichting, tablethouders en handdrogers, biedt de SteriTouch-technologie een uitstekende aanvullende maatregel voor routinematige infectie controle;  Het biedt 24/7 bescherming tegen de groei van microben. 

Productdetails

Created with Sketch.

De Wasbare en waterdichte medische computermuis bevat SteriTouch antimicrobiële protectie, die bescherming biedt tegen de groei van bacteriën zoals E.Coli, MRSA en Salmonella.