Medische -Hygiënische-Telefoonhoezen. Antimicrobiële protectie

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending bij bestellingen van meer dan €500 binnen de EU

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

SteriTouch herbruikbare mobiele telefoonhoezen beschermen de gebruikers tegen microbiële besmettingen in onder ander ziekenhuizen , tandartspraktijken, huisartspraktijken, priveklinieken etc. Tevens in openbare werkplekken.

  • ideaal voor medewerkers in de gezondheidzorg
  • voorkomt kruisbesmetting
  • ingebouwde antibacterïele bescherming
  • compromisloze functionaliteitProductinformatie

De hoezen zijn gemaakt van duurzaam polyethyleen met ingebouwde anti-microbiële bescherming, die de groei van schadelijke bacteriën zoals MRSA en E.coli reduceert. Ze zijn 100% recyclebaar , maar tegelijkertijd sterk genoeg om intensief gebruik te weerstaan. Vele studies hebben aangetoond dat mobiele telefoons vaak viezer zijn dan openbare wc's. Het is daarom duidelijk dat ze deze mobiele telefoons vaak worden gezien als verspreiders van microben. Ondanks dat de meeste ziekenhuizen een 'no phone on duty' protocol hebben wordt dit nogal eens genegeerd, dit is waar de antimicrobiële telefoon hoezen een uitkomst bieden. Hoewel de hoezen zijn ontwikkeld voor frontline ziekenhuis personeel, zijn ze natuurlijk ook uitstekend geschikt voor bezoekers en elk ander beroep waar intensief contact met de omgeving is.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Alle hoesjes zijn geschikt voor Android en Apple smartphones. En hebben een afmeting van 10 cm x 18 cm.

Hygiënische werkplekKedu Health & Care medische ,hygiënische, waterafstotende toetsenborden en muizen helpen op kritieke locaties een veilige werkplek te creëren. 

Op kritieke plekken in ziekenhuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken, apotheken en privé klinieken is een eenvoudig te reinigen en desinfecteren toetsenbord en muis bijna tegenwoordig overal standaard.

Echter call centers, gemeentekantoren, computerlokalen op scholen/universiteiten, overheidsgebouwen, zouden er verstandig aan doen om werkplekken te voorzien van hygiënisch , eenvoudig te reinigen toetsenborden en muizen. Om daarmee de verspreiding van ziektekiemen te reduceren.

Onze toetsenborden zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren en daardoor snel klaar te maken voor de volgende gebruiker.