Medisch toetsenbord. Antimicrobieel -Waterproof -Latexvrij + gratis telefoonhoes

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen


Optimale hygiëne en maximaal typcomfort!

De medische toetsenborden van Kedu Health & care zijn afwasbaar en waterdicht en latexvrij. De geïntegreerde siliconen hoes beschermt het toetsenbord tegen binnendringen van vuil en vocht als gevolg van morsen. Alle aanraakbare oppervlakken, inclusief de siliconen toplaag, bevatten SteriTouch antimicrobiële protectie, die bescherming biedt tegen de groei van bacteriën zoals E.Colli, MRSA en Salmonella.


Bij bestelling van een toetsenbord een telefoonhoesje gratis!

Een normaal computertoetsenbord heeft één groot probleem. Het is nauwelijks schoon te maken en daarom meestal een broeinest van bacteriën. Dit geldt niet voor onze hygiënische toetsenborden. Onze toetsenborden zijn ook ontworpen voor mensen die niet in de gezondheidszorg werken. Het toetsenbord van Kedu Health& Care is een hygiënisch toetsenbord wat toegankelijk is voor iedereen. Omdat hygiëne voor ons allemaal belangrijk is!

Betaalbaar afwasbaar hygiënisch toetsenbord is een toetsenbord voor al die plekken waar hygiëne misschien niet van levensbelang is, maar wel gewoon erg prettig. Voor flexwerkplekken, bijvoorbeeld. Want wat als de mensen waar u uw toetsenbord mee deelt hoesten, niezen of hun handen niet wassen? Dan is uw toetsenbord al snel een speeltuin voor bacteriën!

Eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren en het heeft ook nog een actieve antibacteriele bescherming, latexvrij. Een sterk wapen in de strijd tegen onhygiënische werkplekken dus!


  • HTM 01-05-compatibel
  • Ideaal voor tandheelkundige ingrepen
  • Ingebouwde antibacteriële bescherming
  • bestand tegen chemische reinigingsmiddelen


Antimicrobiële technologie:

SteriTouch is het toonaangevende Britse merk in antimicrobiële technologie, met een wereldwijde aanwezigheid in de gezondheidszorg en consumentengoederen. Wanneer SteriTouch-additieven in een product worden verwerkt, vormen ze een permanente barrière tegen de groei van bacteriën, biofilm en schimmels.

Gebruikt in wandcoatings, patiënten verlichting, tablethouders en handdrogers, biedt de SteriTouch-technologie een uitstekende aanvullende maatregel voor routinematige infectie controle;  Het biedt 24/7 bescherming tegen de groei van microben.

Productdetails

Created with Sketch.

Wasbare en waterdichte medische toetsenborden. De geïntegreerde siliconen hoes beschermt het toetsenbord tegen het binnendringen van vuil en vocht als gevolg van morsen. Alle aanraakbare oppervlakken, inclusief de siliconen hoes, bevatten SteriTouch antimicrobiële protectie, die bescherming biedt tegen de groei van bacteriën zoals E.Coli, MRSA en Salmonella.

Eigenschappen

Created with Sketch.
  • Antimicrobiële protectie
  • HTM 01-05 Compliant
  • Waterproof
  • USB aansluiting
  • geïntegreerde siliconen beschermhoes