Over ons

toetsenborden , medische toetsenborden, computermuizen, hygienische toetsenborden, afwasbare toetsenborden, huisartspraktijk

 In 2005 ben ik Rens Kesteloo, begonnen met mijn eigen bedrijf. Kedupolymers Industries BV levert technische thermoplastische kunststoffen voor de kunststof verwerkende industrie. Wij werken nauw samen met vaste toeleveranciers, zodat wij altijd uitstekende kwaliteit en service kunnen  bieden. Wij werken al jaren samen met redical materials ivm met het ontwikkelen van antibacteriële kunststoffen. Daardoor kregen wij ook toegang tot complete producten met antibacteriële eigenschappen, zoals toetsenborden en computermuizen. Daarom hebben wij Kedu Health & Care opgericht in 2020. Wij wilde in deze bijzondere tijd ons steentje bijdrage met het aanbieden van hygiënische producten voor een schonere werkplek. 
Kedu Health & Care levert antibacteriële toetsenborden en computermuizen die waterafstotend zijn en daardoor eenvoudig te reinigen. Wij leveren deze toetsenborden en computermuizen aan o.a. ziekenhuizen, tandartspraktijken, huisartspraktijken, apotheken, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en recepties van hotelketens. Kortom overal waar behoefte is aan een hygiënische en schonere werkplek.
 Wij bieden deze producten aan via onze webshop. Voor verdere informatie kunt u ons bereiken op tel: 06-34566341, email: [email protected]
Groeten Rens en Astrid Kesteloo

Hygiënische werkplekKedu Health & Care medische ,hygiënische, waterafstotende toetsenborden en muizen helpen op kritieke locaties een veilige werkplek te creëren. 

Op kritieke plekken in ziekenhuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken, apotheken en privé klinieken is een eenvoudig te reinigen en desinfecteren toetsenbord en muis bijna tegenwoordig overal standaard.

Echter call centers, gemeentekantoren, computerlokalen op scholen/universiteiten, overheidsgebouwen, zouden er verstandig aan doen om werkplekken te voorzien van hygiënisch , eenvoudig te reinigen toetsenborden en muizen. Om daarmee de verspreiding van ziektekiemen te reduceren.

Onze toetsenborden zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren en daardoor snel klaar te maken voor de volgende gebruiker.