Informatie:

Bestel online en/of haal je bestelling op. Adres: Logistiekweg 11, 4387 PK Vlissingen
Bij bestelling van hygienische toetsenbord en/of hygienische computermuis ontvangt u enkele antibacteriele telefoonhoesjes gratis! 

Nieuw in ons assortiment

SteriType STKB004 - Antibacterieel, Spatwaterdicht Toetsenbord Zwart

INTRODUCTION

Het SteriType STKB004 keyboard is zowel antibacterieel als spatwaterdicht - ideaal voor bijv. administratieve functies binnen de verpleeghuizen, ziekenhuizen, GGD's, vaccinatielocaties etc. 

Door gebruik te maken van SteriTouch antimicrobiële materialen, biedt het SteriType-toetsenbord continue bescherming tegen micro-organismen, waaronder E. coli, Salmonella en MRSA.Thuiswerken

Thuiswerken behoort bij het nieuwe normaal. Sommige vinden het fijn andere blijven er problemen mee houden. Begrijpelijk, is het voor ons allen geen gemakkelijk tijd. Zeker wanneer er weer een glas limonade over je toetsenbord vliegt of je zoon of dochter heerlijk zijn koekje boven jouw toetsenbord op eet. Met een wattenstaafje tussen je toetsenbord de limonade of de koekkruimels verwijderen is nu verleden tijd. Onze hygienische toetsenborden en hygienische computermuizen zijn waterafstotend en makkelijk te reinigen . Ideaal dus voor het thuiswerken. 

Tandartsen gooien de huishoudfolie weg!


  • Nick Corlett
  • 29 januari 2020

Tandartsen erkennen het risico van kruisbesmetting en hebben vaak rollen huishoudfolie gebruikt om hun toetsenborden te bedekken... zowel onhandig als tijdrovend. De huishoudfolie wordt nu verwisseld voor permanente hoezen waarmee niet alleen het toetsenbord ter plaatse kan worden gereinigd en ontsmet, maar ook bacterie- en schimmelgroei tussen reinigingscycli wordt voorkomen.


Klinische studies hebben aangetoond dat toetsenborden een aanzienlijk risico op kruisbesmetting vormen, maar ze zijn notoir moeilijk schoon te maken zonder het risico van blijvende schade. Er zijn waterdichte toetsenborden beschikbaar, maar die zijn meestal duur en, gezien de beperkte budgetten, moeilijk te rechtvaardigen.
De innovatieve doorzichtige polymeerhoes van SteriTouch® is ontwikkeld om een ​​effectieve maar economische oplossing voor dit probleem te bieden. De hoezen kunnen voor de meeste toetsenbordtypes geleverd worden en zijn zeer eenvoudig te monteren.

De hoezen zijn gemaakt van een zeer veerkrachtige polyurethaanfilm, die bestand is tegen agressieve reinigings- en desinfectiechemicaliën, waaronder reinigingsmiddelen, alcohol en chlooroplossingen. Zelfs bij regelmatige reiniging gaat de hoes vele jaren mee. De film bevat SteriTouch® antimicrobiële masterbatch, zodat de hoezen een continue antimicrobiële bescherming bieden.

De polyurethaanfilm wordt vervaardigd door middel van een vacuümvormproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van een mal die rechtstreeks is gemaakt van een monster van het toetsenbord. De hoezen passen zo precies dat ze vaak worden aangeduid als toetsenbordhandschoenen of toetsenbordhuiden. Hoewel het even kan duren voordat ze eraan gewend zijn, heeft SteriTouch® uitstekende feedback gekregen van zowel enkele vinger- als tasttypisten.

Nick Corlett, SteriTouch®-directeur, zei: “De vraag naar de SteriTouch-toetsenbordcovers is gestaag gegroeid sinds we ze in 2006 lanceerden, maar we hebben sinds het begin van dit jaar een echte toename van de belangstelling gezien. We leveren nu aan de meeste Britse NHS Trusts en aan een groot aantal tandartspraktijken.

“Het belangrijkste doel van de hoes is om het toetsenbord te beschermen en eenvoudige reiniging en desinfectie mogelijk te maken, maar ze hebben ook het unieke extra voordeel van SteriTouch, dat op het punt van extrusie in de film wordt verwerkt. Dit zorgt voor langdurige antimicrobiële eigenschappen die voortdurend zullen werken om de groei van bacteriën en schimmels te verminderen. In tegenstelling tot wasbare toetsenborden, maken de covers het mogelijk om het toetsenbord te reinigen zonder het los te koppelen van de pc en het naar een gootsteen te brengen, wat natuurlijk een enorm voordeel is. Sterker nog, we worden regelmatig gevraagd om hoezen te leveren voor wasbare toetsenborden.

“Op basis van ionische zilvertechnologie is SteriTouch effectief tegen een breed scala aan schadelijke organismen, waaronder MRSA, E. Coli, Pseudomonas en Salmonella. Het is niet bedoeld om de noodzaak van regelmatige reiniging teniet te doen, maar het is een interessante en nuttige aanvullende maatregel.”

SteriTouch®, opgericht in 2003, is gespecialiseerd in antimicrobiële technologie, waaronder masterbatch-, poedercoating- en textielbehandelingen. SteriTouch® wordt momenteel gebruikt in uiteenlopende toepassingen zoals drinkbekers voor baby's, handdrogers, afstandsbedieningen, keukenwerkbladen, gehandicaptenhulpmiddelen en medische connectoren.


Hygiënische werkplekKedu Health & Care medische ,hygiënische, waterafstotende toetsenborden en muizen helpen op kritieke locaties een veilige werkplek te creëren. 

Op kritieke plekken in ziekenhuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken, apotheken en privé klinieken is een eenvoudig te reinigen en desinfecteren toetsenbord en muis bijna tegenwoordig overal standaard.

Echter call centers, gemeentekantoren, computerlokalen op scholen/universiteiten, overheidsgebouwen, zouden er verstandig aan doen om werkplekken te voorzien van hygiënisch , eenvoudig te reinigen toetsenborden en muizen. Om daarmee de verspreiding van ziektekiemen te reduceren.

Onze toetsenborden zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren en daardoor snel klaar te maken voor de volgende gebruiker.