Veel gestelde vragen

Kedu Health & Care wil met deze pagina u als klant zo goed mogelijk informeren door te antwoorden op veel gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij neem dan contact met ons op door uw vraag te mailen naar [email protected]

Hoe lang blijft de antimicrobiële bescherming actief in de medische producten?


De medische appraten van Kedu Health & Care zoals: de medische toetsenborden; medische computermuis en de medische telefoonhoezen zijn gemaakt van antimicrobiële kunststoffen die door Steritouch zijn ontwikkeld. Deze materialen veerliezen hun effectiviteit niet en blijven altijd 24/7  actief in het beschermen tegen bacteriën zoals MRSA; E-coli etc.

Wanneer je de oppervlakken van de het medische toetsenbord en medische computermuis vaak schoonmaakt slijt dan de antimicrobiële protectie laag er dan af?

De materialen die gebruikt zijn in de medische toetsenborden en medische computermuizen en ook in de telefoonhoezen zijn voorzien van antimicrobiële additieven die door Steritouch zijn ontwikkeld en zitten door -en-door in het materiaal. Je kan het er dus niet af poetsen ook al poets je het heel hard. 

Zijn de medische toetsenborden en medische computermuizen alleen beschikbaar voor de gezondheidszorg?

De medische toetsenborden en de medische computermuizen zijn ook verkrijgbaar voor particulieren en bedrijven die niet in de gezondheidszorg actief zijn, maar wel te maken hebben met openbare ruimtes; balies; grote kantoortuinen of flexibele werkplekken.

Zijn deze medische toetsenborden en medische computermuizen getest op hun effectiviteit tegen bacteriën? en zijn daar resultaten van bekend?

Ja, de medische toetsenborden en de medische computermuizen worden getest op hun effectiviteit tegen MRSA en de E.Coli bacterie. Dit wordt gedaan door onafhankelijke laboratoria volgens de ISO 22196 / JIS Z 2801:2000 test methode. Hygiënische werkplekKedu Health & Care medische ,hygiënische, waterafstotende toetsenborden en muizen helpen op kritieke locaties een veilige werkplek te creëren. 

Op kritieke plekken in ziekenhuizen, huisartspraktijken, tandartspraktijken, apotheken en privé klinieken is een eenvoudig te reinigen en desinfecteren toetsenbord en muis bijna tegenwoordig overal standaard.

Echter call centers, gemeentekantoren, computerlokalen op scholen/universiteiten, overheidsgebouwen, zouden er verstandig aan doen om werkplekken te voorzien van hygiënisch , eenvoudig te reinigen toetsenborden en muizen. Om daarmee de verspreiding van ziektekiemen te reduceren.

Onze toetsenborden zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren en daardoor snel klaar te maken voor de volgende gebruiker.